Voluwell

Hejhej.. Åhh, jag är typ deprimerad. :( Vet inte varför! Har varit på stan idag och köpt ett par tights till klänningen, alltså den jag ska ha på skolavslutningen, så nu har jag hela outfiten! Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med håret, hmm.. Kanske ska locka det. Imorgon ska jag bada.. På hertsö badhus :s Suckeli.. Jag vill inte :'( Nåja, Felicia och Malin ska iallafall vara med hoppas jag. Ska bada i t-shirt och badshorts.. Åhhhhhh jag kommer skämmeliskämmas ihjäl :'( Nåja.

Förresten har jag lagt bud på en Voluwell på tradera :D Den ligger på 50 kr nu, (som jag la) och annars kostar en sån typ 299! Hoppas att jag vinner auktionen.. Vill verkligen ha den. Det är en mini-volymtång som är skonsam mot håret :) Den ger volym från rötterna :D 



2010-05-31 @ 21:19:48 Permalink Blandat Kommentarer (2) Trackbacks ()


Morotssmask

2010-05-29 @ 15:25:39 Permalink Blandat Kommentarer (1) Trackbacks ()


Krokidoo

Har duschat för ett tag sen och klädde nyss på och sminkade mig. Nu sitter jag här.. Jaaa.. *host*.. Lallalaaaaa.... *pinsam tystnad* haha, skoja :) Klockan 5 (17.00) så ska jag till Sandra och Thomas på grillfest, ska bli kul, och förmodligen gott också. Har sovit som tusan i dag, till 11.50 :o Och jag gick ändå och la mig vid typ 23-tiden.. Konstigt. Och dessutom så sov jag ju flera timmar efter skolan här om dan, gick bara och la mig i sängen och somnade direkt :O Men jag tror jag vet vem som ligger bakom dessa mysterier.. Den jäveln ska få stryk. Haha, skoja, det är pga av att jag har fått en av sängarna som har varit i vardagsrummet till mitt rum! :D Och jag har värsta sköna täcket, kudden, och + att jag har världens mysigaste rum nu också. Har rengjort marsvinsburen, rengjort akvariet, och städat. Så nu VILL jag faktiskt gå och lägga mig på kvällarna! Haha, nåja nog om det, här kommer en bild:



2010-05-29 @ 14:58:30 Permalink Blandat Kommentarer (1) Trackbacks ()


:x

Haha, förlåt att jag inte har skrivit, men har inte orkat, har gjort massa annat. Jag har bland annat fyllt år för 2 dagar sedan. :) Det jag har fått är..:

Täcke och kudde (farmor)
Lampa (farfar)
2 par skor :) (maud och farfar)
Handdukar i fina färger (farmor)
Presentkort på H&M på 200 spänn (mormor)
200 spänn (mormor)
500 spänn (håkans bror, hans tjej och ungar)
500 spänn (Håkans mamma)
Nagellack av Fanny Lundberg :D
.. Och såklart kameran som jag fick av mamma och håkan! :D
Har inte fått av pappa än :)

Men nåja. Idag har jag faktiskt gjort lite nödvändiga saker! Jag har rengjort Ruffes akvarium och satt in en annan sten där som jag hämtade utomhus :) Och har även plockat in maskrosblad till Uno och Bruno! Uno är värsta matvraket, han får typ jättestirriga ögon när han äter maskrosblad! :o Haha, iallafall nyss. 
Igår så var jag på stan med farmor :D Köpte silverschampo  (man kan typ stava schampo hur som helst! Typ med 2 o och sh :O laggeli! Jag brukar skriva med 2 o, men orkade inte nu).. Ja, jag köpte iallafall silverschampo och.. NEEJj hade skrivit jättelång text men det försvann :'( Men jag köpte det och Diamond gloss spray till håret. Båda sakerna var helt bra :D Man ser ju inte nån extrem förändring med silverschampot men när man har använt några gånger så blir det typ bättre :p Sprayet var förresten helt bra, håret blev helt mjukt, glänsande och "flowing" haha :D Köpte också vitt nagellack, har blivit beroende av fransk manikyr sen tjej-day, haha! :D Men nåja, orkar inte plåga er nå mer nu, så här kommer en fin bild.


Jag ska erkänna. Jag har blivit teoman.. Haha, iallafall så var jag det på min födelsedag, seriöst, jag
drack 3 koppar te! Men det var asgott.. Typ två med mango & persika och en med blåbär, björnbär och svarta vinbär.. (se bild) Mums. Gissa vad jag blev sugen på nu då?!
2010-05-25 @ 19:23:32 Permalink Blandat Kommentarer (1) Trackbacks ()


123456789

Vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, men ja, ja :) Idag har det varit kul, vi har haft elevens val (inte för att det var så kul men ändå) och efter skolan så for jag på stan med pappa och mona :D Jag har köpt en klänning! :D Den är typ helt fin, jag ska ha den på skolavslutningen med en kofta och mina "ballerinaskor" som jag köpte på skopunkten. Vi har ätit ute på gården, och samtidigt hade jag Uno och Bruno på gräset! :) Dem åt typ asmycket maskrosblad..! Haha :D Nu ser jag på top model. Vet förresten att jag inte har gjort stor bokstav på allt som ska ha stor bokstav, men jag orkade inte ;)

Bild på klänningen:
2010-05-17 @ 20:17:33 Permalink Gulligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


!?

Ser på talang just nu, och jag tror inte mina öron! :O Johan i juryn (visst heter han det?) säger ungefär såhär till en kille som spelar piano: "Det är kul att Robert Wells har fått en artfrände, och det är kul att du inte har hans frisyr! *trycker grönt*" Varför dissar alla killar med långt hår?! :'( Seriöst, han har helt välvårdat hår med vackert självfall.. Okej, nu börjar jag låta äcklig, men allvarligt, killar med långt hår är typ snyggare än de med kort :O Iallafall de flesta.. Och på tal om Talang, så är Twisted Feet typ asbra :O Man vill bara dansa när man tjikar på dem, jag fattar inte hur de kan dansa sådär..

2010-05-14 @ 20:23:49 Permalink Blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


¡ƃɐp ʎu uƎ

God morgon, vaknade för typ.. 24 minuter sen. Inte mycket kommentarer jag får nu för tiden.. :( Seriöst, jag skriver ju asintressanta inlägg? Tyckte ni inte det var kul med det där om att jag var sjuk i förra inlägget? VA? VA? Ja, just det. Men int' kommenterar int'.. SUCKELI! Iallafall, jag ska typ äta frulle (låter lite fult men ändå) och sen vill jag ut :) Kanske och cykla eller nåt? Vi får väl se. Nåja, vi får väl höras senare :D


Jag och mamma. Ain't it cute?
2010-05-14 @ 11:35:02 Permalink Gulligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sjuk :(

Jag är sjuk.. Ser lite risig ut och så, fast pappa säger att det inte märks. :) Hoppas han har rätt..
Här kommer en bild på mig idag:


HAHAA LURAD SOM FAN :D Har redigerat en några dagar gammal bild, här är originalet:

¨
Jag är förresten inte sjuk alls :D
2010-05-13 @ 16:13:20 Permalink Gulligt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ananas på pakethållaren

Idag har jag och pappa cyklat till Willys och köpt mat och sånt. Jag cyklade hem med en ananas på pakethållaren som inte rymdes i nån av påsarna :) Den är helt gullig :D När jag kom hem så duschade jag, och nu så sitter jag här och bloggar.. Eller, jag har hunnit rita en bäver efteråt:


hahahaaa, helt kutryggig. Men ändå rätt så lik en riktig bäver! Jag tycker att bävrar är
helt söta :D
2010-05-13 @ 16:05:53 Permalink Gulligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uno äter

2010-05-13 @ 15:27:50 Permalink Uno & Bruno Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ren bur

Har städat marsvinsburen, och gett dem gurka och mat :) Ikväll ska jag nog bara
chilla, men imorgon eller i övermorgon vill jag på äventyr! Så himla skönt med loveli! :'D
Är det nåt bra på tv ikväll förresten?.. Hmm, tveksamt. Haha :) Nåja, jag har ändå ingenting
att skriva nu, så då får två alldeles nyfotade bilder fylla upp inlägget.



Fotade med min kamera av mig! :)
2010-05-12 @ 19:52:46 Permalink Blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Makeover!

haha, det här är patetiskt men jag hade inget att göra.
Detta är Ylva, 15 år. Hon ville se fräschare och lite äldre ut.
Jag tycker jag lyckades, vad tycker ni?



Det jag har gjort är:

håret:
lockat det
färgat det
använt mousse för volym
spray för att det ska hålla

smink:

brun utan sol
rouge
mascara

smycken: halsband från Glitter

kläder: Linne från H&M
Kofta från Gina tricot

övrigt:

Har toppat och format ögonbrynen, och
använt brun utan sol på kroppen. :)

2010-05-11 @ 16:26:24 Permalink Coolt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sluta?

Jag funderar på att sluta blogga igen. Ingen läser ändå ju, och ingen orkar titta färdigt på mina videoklipp :'( Okej, jag har bara laddat upp ett enda på bloggen, men ändå. Och ingen orkar titta på stackars Uno och Bruno! :'( Snyfteli. Men vi får se hur det blir antar jag.  
2010-05-11 @ 15:21:18 Permalink Blandat Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)



Den laggar typ när man laddar upp här på bloggen, men ni kan se den olaggiga på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=Wewg8BhPj1U
2010-05-10 @ 20:26:40 Permalink Uno & Bruno Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skogsmus

Jag har haft en skogsmus i mitt rum i några dagar. Eller, jag vet inte om den är kvar.. Tussy tog in den, och sen så sprang den iväg och försvann nånstans i mitt rum :O Den var asgullig! Bild:



Bilden är inte tagen med min kamera :)

Erkänn GullERi?! :D Trodde först (alltså när jag såg den i verkligheten) att den var brun, men på bilden blev den grå :O
2010-05-10 @ 16:28:24 Permalink Gulligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KAMERA!

Jag har.. Fått en kamera!! :D Det är en tidig födelsedagspresent, av mamma och Håkan. Jag var med och valde. Den är OTROLIG! Alltså.. Den fotar och filmar i HD :D Åhhh! 14,1 mpx, 4x optisk zoom.. :D:D:D: Den är rosa förresten! Här kommer en bild:



Den är svart på baksidan :D

Här kommer bilder jag har tagit med den!









haha, han som hjälpte oss på onoff x'D



Visst verkar den bra? :D



Mer bilder kommer garanterat snart! :D

Har även filmat, den filmar i asbra kvalitet! Ska göra nån rolig film nån
gång och lägga upp på bloggen :D

Har förresten varit på IKEA och köpt massa nya saker, 2 gosemöss, 1 täcke, 1 kudde, handdukar, 2 par skor (från skopunkten då) och en lampa.
2010-05-09 @ 20:41:01 Permalink Coolt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utkast: Maj 5, 2010

Än en gång har jag varit asdålig på att uppdatera bloggen, men hädanefter ska jag skärpa mig. Iallafall, hittills
har det varit en rätt så bra vecka faktiskt, trots det nya, jobbiga schemat. Höjdpunkten var när jag var på Djurmagazinet och köpte en höhållare och en hängmatta! Det är en speciell sak jag ska berätta om det:

Jag har tidigare varit där och då har det bara funnits blåa, men jag visste att det fanns röda, och jag ville ha en röd. Så jag gick iallafall till den hyllan där dem fanns, och det var två förpackningar kvar. På förpackningarna är hängmattan blå, oavsett färg på den i förpackningen. Så jag tog upp den första förpackningen och öppnade den. Blå. :( Så jag ba: Äsch, den andra är säkert blå med, vi går" typ. Men pappa ba: "en kolla i den andra iallafall" eller nåt sånt, och jag ba: "Jaja" och så gjorde jag det, och det var en RÖD :D Snackelisnacka om turelitur! Haha.

Så nu har Uno och Bruno en röd hängmatta och en svart höhållare :D

Här kommer bilder:



själv tycker jag att det ser mysigt ut :D


Uno i hängmattan :)


Höhållaren och Uno :D




Bruno och Uno :D

Nåja, nog med marsvin.

Det har hänt massa annat idag. Efter skolan for jag, Tilde och Stina på coop och köpte smask :) Eller, iallafall jag och Stina. Jag köpte Malaco Truly Juicy :D Smaskeli. Stina köpte mörk choklad. Sen for vi till Tilde och tittade på filmen som vi gjorde till Globenarbetet vi hade för ungefär ett år sen. HAHAHAAAAA säger jag bara, typ asroligt :'D Och Tilde hade till och med alla bloopers x'D Gud, Tilde du måste lägga upp på facebook. I skolan var det inte så kul, så jag fotade lite..






vi lekte också pepparkakskull på ett ställe nära skolan :D Det var kul. Det är nåt aslaggigt med texten, men ja, ja :)
2010-05-05 @ 20:10:22 Permalink Uno & Bruno Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0